Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@13:33:54 GMT

«علی رحمانی» به عنوان رئیس تبلیغات اسلامی نیر انتخاب شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۴۳۶۶

«علی رحمانی» به عنوان رئیس تبلیغات اسلامی نیر انتخاب شد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل ظهر شنبه در مراسم تودیع و معارفه رؤسای اداره تبلیغات اسلامی نیر در سخنانی شهرستان نیر را منطقه‌ای با فرهنگ فاخر، غنی، با سابقه و برخوردار از چهره‌های اندیشمند عنوان و اظهار کرد: متولیان امور فرهنگی کشور، بنای فرهنگی شهرستان نیر و شخصیت‌های دینی و علمی برخاسته از این منطقه مورد تأیید و تکریم قرار داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل به ترانزیتی بودن شهرستان نیر به‌عنوان شاهراه اصلی اتصال به استان‌های آذربایجان شرقی و غربی اشاره کرد و گفت: شهرستان نیر به لحاظ قرار گرفتن در جاده ارتباطی مرکز استان با استان‌های همجوار و نیز برخورداری از اقلیم مناسب گردشگری و جاذبه‌های توریستی، ناخودآگاه تحت تأثیر فرهنگ‌های مختلف به لحاظ ورود مسافران به این شهرستان قرار می‌گیرد و علاوه بر این می‌تواند در فرهنگ گردشگران نیز تأثیرگذار باشد.

وی بر ضرورت تعامل بیش از پیش با امام جمعه و مسئولین فرهنگی و دینی شهرستان در راستای توسعه فرهنگی منطقه تاکید کرد و گفت: با مدیریت عالمانه و درایت امام جمعه این شهرستان، اداره تبلیغات اسلامی می‌تواند بهترین راهبری در زمینه تقویت فرهنگ ایرانی اسلامی در بین مردم این شهرستان داشته باشد.

حجت‌الاسلام جعفر زاده با ابراز خرسندی از حفظ اصالت فرهنگی و هویت دینی در شهرستان نیر، تقویت این بنیه اصیل اسلامی را منوط به همت و تلاش فعالان فرهنگی و تبلیغی عنوان کرد و افزود: سازمان تبلیغات اسلامی با برخورداری از بدنه عظیم مردمی زیر نظر مستقیم مقام رهبری و با همکاری دولت در تمام برهه‌های انقلاب اسلامی، همراه مردم بوده و تنها نهاد حاکمیتی کشور است که همواره حافظ و مرزبان عقاید و باورهای دینی مردم است که در این راه همکاری تمامی نهادهای فرهنگی و تربیتی بیش از پیش لازم است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی تاکید کرد: بودجه فرهنگی اختصاص یافته به ادارات باید در مسیر تحقق اهداف فرهنگی و ارتقای سطح فرهنگ جامعه استفاده شود در غیر این صورت نمی‌توان با دشمنی که تا به دندان مسلح برای مبارزه با اسلام و انقلاب به میدان آمده مبارزه کرد.

در ادامه حجت‌الاسلام آیت نعمتی امام جمعه نیر در سخنانی از وجود ۱۲۳ مسجد در این شهرستان خبر داد و گفت: کمبود روحانی و عدم وجود برنامه‌های شاخص فرهنگی و دینی در مناطق دور افتاده و روستاهای شهرستان نیر بزرگ‌ترین معضل فرهنگی بشمار می‌رود که اداره تبلیغات اسلامی بایستی در این خصوص توجه لازم را داشته باشد.

وی گفت: در ایام کرونا هیچ مسجد و مکان مذهبی در شهرستان نیر تعطیل نبود و به‌عنوان تنها شهرستانی بود که توانست در همکاری و مشارکت با گروه‌های جهادی و اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در بین مناطق مختلف سرآمد باشد.

امام جمعه نیر با انتقاد از تأخیر توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در این شهرستان گفت: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزی یک سال است که راه اندازی شده که باید از چندین سال قبل راه اندازی می‌شد کانون‌های مساجد و برخی نهادهای فرهنگی نیز اخیراً راه اندازی شده اند که با این وجود اهالی این شهرستان به صورت خودجوش در گرامی داشت ایام و مناسبت‌های ملی و مذهبی پیشقدم هستند.

وی وجود دانشگاه فرهنگیان در شهرستان نیر را بزرگ‌ترین ظرفیت برای جذب جوانان به سمت تعالیم دینی و فرهنگی عنوان کرد و گفت: دانشگاه فرهنگی تنها ۲ شعبه در استان اردبیل دارد که یکی در مرکز استان و دیگری در شهرستان نیر است که این ظرفیت منحصر بفرد برای این منطقه است که باد به درستی از آن بهره برد.

حجت‌الاسلام نعمتی تعامل و همکاری ادارات و نهادهای دولتی و سازمان‌های مردم نهاد شهرستان نیر در اجرای فعالیت‌های فرهنگی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: نیروی انتظامی نیر با تربیت ۲۰ حافظ قرآن در بین کارکنان و خانواده توانسته است در زمینه توسعه فرهنگ قرآنی و نیز دوره‌های آموزشی نهج البلاغه همکاری مستمری با دفتر امام جمعه و تبلیغات اسلامی داشته و در کنار این نهاد، ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، کمیته امداد و دادگستری و دیگر ادارات در بخش‌های مختلف فرهنگی، قرآنی و برنامه‌های مناسبتی تعامل و همکاری داشته اند.

امام جمعه نیر، اعتلای جایگاه مساجد را محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی برشمرد و افزود: ارتباط بیشتر با کودکان نوجوانان و جوانان در حوزه آموزش و پرورش و نیز توجه به ارتقای برنامه‌های شورای فرهنگی عمومی از اساسی‌ترین نیازهای فرهنگی شهرستان نیر است.

وی برگزاری طرح «نماد» در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی را از برنامه‌های موفق در شهرستان نیر عنوان کرد و افزود: شهرستان نیر منطقه هدف برای اجرای طرح سراسری «نماد» انتخاب شد که با اجرای موفق این طرح توانست در آگاهی بخشی به مردم با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی موفقیت شایسته ای کسب کند.

به گزارش خبرنگار مهر، در پایان با صدور حکمی، از فعالیت‌های حجت‌الاسلام شعبان پاک منش قدردانی و حجت‌الاسلام علی رحمانی به‌عنوان رئیس جدید تبلیغات اسلامی نیر منصوب شد.

کد خبر 5483729

منبع: مهر

کلیدواژه: اردبیل شهرستان نیر حکم انتصاب عید فطر 1401 بوشهر نماز عید سعید فطر عید سعید فطر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه گرد و غبار ویروس کرونا آمار کرونا عملیات بازی دراز صعود به بازی دراز سرپل ذهاب گرد و خاک آلودگی هوا تبلیغات اسلامی شهرستان نیر حجت الاسلام امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۴۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در اولین روز از سفر رسمی‌اش به ارمنستان وارد ایروان شد تا برنامه مبادلات فرهنگی با این کشور را توسعه دهد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور ـ رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ـ که توسط مقامات ارشد ارمنی و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران استقبال شد، طی ضیافت شامی در سفارت جمهوری اسلامی ایران به بحث و تبادل‌نظر در مورد موضوعات و مسایل فرهنگی پرداخت.

در جریان این سفر که نشان‌دهنده حسن نیت و علاقمندی به تعمیق روابط فرهنگی بین دو کشور است، قرار است تفاهم‌نامه‌ای برای استحکام بخشیدن به همکاری‌های فرهنگی و هنری امضا شود. پاپویان (رییس مرکز امور بین‌الملل و دیاسپرای وزارت فرهنگ ارمنستان) نیز ابراز امیدواری کرد که این سفر به تحکیم و گسترش روابط فرهنگی دوجانبه منتهی شود.

 بنا بر اعلام این خبر در مدت اقامت حجت‌الاسلام و المسلمین ایمانی‌پور در ارمنستان قرار است  که با اسقف اعظم کلیسای جامع آچمیادزین،‌ وزیر فرهنگ، علوم و ورزش ارمنستان و معاون وزیر امور خارجه این کشور دیدار و گفتگوهایی داشته باشد.

این سفر همچنین شامل دیدار با رییس دانشگاه دولتی ایروان و ملاقات با اساتید و دانشجویان رشته ایران‌شناسی و زبان و ادبیات فارسی می‌باشد و انتظار می‌رود که به توسعه همکاری‌های دانشگاهی و فرهنگی بین دو کشور کمک کند.

با امضای برنامه‌های مبادلات فرهنگی میان ارمنستان و ایران دو کشور در انتظار فرصت‌های جدید برای ارتباطات عمیق‌تر و مبادله تجربیات در زمینه‌های فرهنگی، زبانی، هنری و آموزشی هستند.

در این سفر، حمید مصطفوی (مدیر کل اداره‌کل مبادلات فرهنگی سازمان‌های بین‌المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی) و حسین دیوسالار (مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی) حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور را همراهی می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت۱۵۳ نفر در آزمون اعطای مدرک تخصصی حفاظ قرآن کریم در نجف آباد
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره یک طرح
  • عکس/پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • رییس تبلیغات اسلامی شهرستان جغتای معرفی شد
  • رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان جغتای معرفی شد
  • رئیس تبلیغات اسلامی جغتای معرفی شد
  • شرکت بیش از ۲۳ هزار نفر در مسابقات قرآنی آران و بیدگل
  • معرفی رئیس تبلیغات اسلامی جغتای