Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-04@12:34:27 GMT

سهم‌خواهی از کابینه تهمت و قیمت مرغ عادی است!

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۷۶۸۰۲

سهم‌خواهی از کابینه تهمت و قیمت مرغ عادی است!


سرویس سیاسی-
روزنامه زنجیره‌ای بهار در یادداشتی با عنوان «سهم‌خواهی با کلید واژه‌ فراجناحی » مدعی شد : «با نزدیک شدن به زمان معرفی کابینه، برخی اصولگرایان عزیز که هنوز شکست شان در انتخابات را نپذیرفته‌اند و هجمه‌های بی‌سابقه شان به دولت در خاطر مردم باقی مانده است طلبکارانه خواستار بکارگیری تفکرات مختلف سیاسی در کابینه دکتر روحانی هستند و بر کابینه فراجناحی تأکید دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بزرگواران گویا انتخابات را با مسابقات المپیک اشتباه گرفته‌اند و فکر می‌کنند تا نفر سوم برنده‌اند و باید دارای جایگاه و پایگاه باشند.»
این ادعای روزنامه زنجیره‌ای درحالی است که رئیس‌جمهور و نزدیکان وی عبارت کابینه فرا‌جناحی را در واکنش به افزایش سهم خواهی و غنیمت طلبی‌های اصلاح‌طلبان از کابینه دوازدهم مطرح کرده‌اند . از سوی دیگر این قبیل مواضع در حالی است که افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی با تعبیر وقیحانه و توهین‌آمیز «رحم اجاره‌ای»، دولت یازدهم را بدهکار خود معرفی کرده و اکنون نیز مشغول سهم‌خواهی افزون‌تر از روحانی هستند که همین نگاه سهم‌خواهانه موجب ناکارآمدی و فشلی دولت یازدهم به ویژه در عرصه اقتصادی شد. اکنون نیز بیم آن می‌رود که غلبه بیشتر افراطی‌گری و سیاسی‌کاری و غنیمت‌طلبی، موجب ناکارآمدی بیشتر دولت به قیمت تشدید رادیکالیسم در دولت شود.

ماله‌‌کشی بر ادعای کذب به سبک آفتاب یزد
روزنامه زنجیره‌ای آفتاب یزد که چندی پیش رئیس‌مجلس و بهارستان نشینان را به معامله‌گری بر سر ابقای برخی وزرا در کابینه متهم کرد ، پس از واکنش علی لاریجانی به دروغگویی این روزنامه درباره معامله کذایی مجلس با وزرا ، در گزارشی در راستای ماله‌کشی این دروغگویی نوشت که این گزارش صرفا تذکری بوده برای برخی وزرا که اقدامات آنان از دید برخی نمایندگان و خبرنگاران پنهان نخواهد ماند و دکتر علی لاریجانی از جمله اصولگرایانی است که طی 4 سال گذشته همکاری خوبی را در جهت حفظ منافع ملی با دولت داشته است و چنانچه سوءتفاهمی پیش آمده عذرخواهی می‌گردد و از تذکر ایشان متشکریم!

اندر حکایت سهم خواهی اصلاح‌طلبان از کابینه
این روزنامه زنجیره‌ای نزدیک به محمدرضا عارف همچنین با انتشار مصاحبه‌ای از فاطمه سعیدی از اعضای هیئت‌رئیسه فراکسیون امید با این عنوان که «تهمت سهم‌خواهی به اصلاح‌طلبان آدرس غلط دادن است» به نقل از وی نوشت : «این روزها عده‌ای تلاش می‌کنند از اصلاح‌طلبان چهره‌ای باج‌خواه نمایش دهند و از این طریق آدرس غلط به جامعه می‌دهند. در حالی که اصلاح‌طلبان به‌صورت مصداقی کمترین فشار را به رئیس‌جمهور نمی‌آورند... این نوع حمایت از رئیس‌جمهور بسیار مترقی و حرفه‌ای است... ما کاملا آگاهیم که عده‌ای از نتیجه ۲۹ اردیبهشت عصبانی هستند و تلاش می‌کنند با ایجاد شکاف میان روحانی و جبهه حامی او از بار نتیجه انتخابات بکاهند. هوشیاری اصلاح‌طلبان و رئیس‌جمهور در این است که بی‌توجه به این اقدامات همچنان رابطه خود را حفظ می‌کنند...»
چنین ادعایی از سوی این نماینده اصلاح‌طلب درحالی مطرح می‌شود که فشارهای این جریان برای سهم خواهی بیشتر در کابینه طی روزهای اخیر به حدی بوده که حتی صدای نزدیکان رئیس‌جمهور را نیز درآورده به نحوی که سایت انتخاب از حامیان جدی روحانی درباره سهم‌خواهی اصلاح‌طلبان از رئیس‌جمهور در کابینه نوشته بود : « عارف دست بردار نیست! همان کسی که در میان قحط الرجال سال‌های اخیر که براثر کناره‌گیری یا کنارگذاشتن برخی چهره‌های اصلی جریان اصلاحات، یکباره «مهم» شد! او حالا پس از انتخابات تصور می‌کند روحانی مدیون او و شورای کذایی اصلاح‌طلبان است (و نه پیکره عظیم اصلاح‌طلبی) و به دنبال سهم خواهی‌هایی هست که بار دیگر، نزاع و اختلاف را بر می‌انگیزد و ناراحتی مردم را موجب می‌شود. نکته ی جالب اینجاست که هرگاه او «انتظارات خود از روحانی» در مورد کابینه آینده را مطرح می‌کند، تاکید می‌کند که به دنبال «سهم خواهی نیستم»! »
از سوی دیگر فائزه هاشمی نیز در اظهاراتی ضمن تایید سهم‌خواهی اصلاح‌طلبان از کابینه دوازدهم، با بیان اینکه ما باید بدون تعارف و رودربایستی و بدون خجالت دنبال سهم‌مان باشیم به روزنامه ایران گفته بود که «من نمی‌دانم این حرف آقای عارف اصلاح شد، تکذیب شد یا چه شد اما من با حرف آقای عارف خیلی موافق هستم، آقای آشنا اسم آن را «سهم خواهی» گذاشت؛ بله «سهم خواهی» چه اشکالی دارد؟ بالاخره وقتی احزاب با هم فعالیتی را انجام می‌دهند و انتخابات را برنده می‌شوند، بعد هم باید برای تقسیم سمت‌ها و کرسی‌ها با هم گفت‌و‌گو کنند و در منافع نیز شریک باشند. ضرورت یک کار جمعی موفق و قاعده کار همین است. حزب برای کسب قدرت به وجود می‌آید سهم خواهی کاملاً درست است و ما باید بدون تعارف و رودربایستی و بدون خجالت دنبال سهم‌مان باشیم.»

انتقاد از دخالت وزیر بهداشت در حوزه‌های غیر تخصصی
روزنامه شرق در یادداشتی به مواضع اخیر و عجیب وزیر بهداشت پرداخته و از ورود قاضی‌زاده هاشمی به حوزه‌های غیر تخصصی و غیر مرتبط با حوزه کاری خود انتقاد کرد.
در بخشی از این یادداشت آمده است : شگفتی‌آفرینی‌های وزیر بهداشت و درمان کابینه، پایانی ندارد. قاضی‌زاده‌هاشمی اخیرا با گلایه از کمبود اعتبارات تخصیصی به وزارت تحت مسئولیتش، یکباره راه خود را از بهداشت و درمان جدا کرده و با ورود به حوزه کشاورزی اختصاص ١٥ هزار ‌میلیارد تومان برای خرید گندم را نقد كرده است.
در ادامه این یادداشت می‌خوانیم : وی با ورود به این حوزه غیرتخصصی عملا به وزیر جهاد کشاورزی هم لابد اجازه داده که مثلا از بی‌عنایتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به گسترش آسیب‌های روانی تا مقیاس ٣٠ درصد از مردم و نیز وجود یک‌ میلیون بیمار روان‌پریش (بنا بر گزارش‌های متعدد، سالانه و رسمی از منابع معتبر) انتقاد کند.
نویسنده می‌افزاید : گلایه‌هایی که بیش از جنبه غیرفنی‌بودن، این پرسش فراگیر را در اذهان عمومی متبادر می‌کند که مگر این دولتمردان در فرصت‌های مکرر در تبادل و مشاوره با همدیگر نیستند؟ چرا مردم ما در این مجال‌های اندک ناگزیرند به جای دریافت چشم‌اندازهای آینده این دستگاه‌ها، مسائل درون تشکیلاتی آنان را بشنوند؟

رای مصلحتی نمی‌دهیم!
روزنامه شرق در گزارشی به مواضع نمایندگان درباره برخی وزرای احتمالی کابینه دوازدهم پرداخت و به نقل از آنان نوشت : رای مصلحتی نمی‌دهیم.
در گزارش شرق آمده است : جسته‌وگریخته خبرها نشان از آن دارد که معرفی عبدالرضا رحمانی‌فضلی به‌عنوان وزیر کشور کابینه دوازدهم قطعی است؛ به‌این‌ترتیب روز رأی اعتماد به او در بهارستان می‌تواند کارزاری باشد برای نمایش میزان پایبندی نمایندگان فراکسیون امید به مطالبات اصلاح‌طلبانه. آنها که به‌ویژه در انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر چندان از عملکرد وزیر کشور راضی نبودند.
در ادامه این گزارش تصریح شده است : انتصاب رحمانی‌فضلی آن‌طور که علی مطهری چند روز پیش خبر داده، نتیجه یک معامله بود؛ هرچند حالا وزیر کشور به کل معامله را رد کرده و به صراحت گفته «نه لاریجانی باج‌بگیر است، نه روحانی باج‌بده». علی لاریجانی، رئیس‌مجلس، نیز بر همین موضوع تأکید دارد. او روز گذشته از صندلی ریاست مجلس، سخن مطهری مبنی بر لابی خود با روحانی بر سر انتصاب رحمانی‌فضلی را به کل رد کرده و گفته «هیچ بده‌بستانی بین دولت و مجلس در کار نیست.»
شرق در ادامه آورده است : نظرخواهی‌های «شرق» از نمایندگان مجلس نشان می‌دهد که رحمانی‌فضلی نه‌تنها با مخالفت نمایندگان اصلاح‌طلب روبه‌رو است که حتی از برخی نمایندگان نزدیک به طیف علی لاریجانی هم نمره قبولی نمی‌گیرد.
سهم خواهی زنجیره ای‌ها و مدعیان اصلاحات در روزها و هفته‌های گذشته از دولت دوازدهم تشدید شده است آنان علیه برخی وزرای فعلی کابینه گزارش‌هایی منتشر و برای جا انداختن عده‌ای در حال تلاش و کوشش همه روزه هستند. این سهم خواهی‌ها نشان دهنده واقعیت تلخی است و آن این که کابینه گروگان سهم‌خواهی احزاب بوده و در این روند معیشت مردم به حاشیه رفته است.

افزایش قیمت مرغ عدد بالایی نیست!
در این روزها پس از افزایش قیمت‌ها در مواردی مانند کرایه خانه‌ها و یا مواد خوراکی مانند پیاز این دفعه نوبت به مرغ و تخم مرغ رسیده است تا افزایش قیمت را رقم بزنند.
در این زمینه روزنامه اعتماد در گزارشی در این رابطه به نقل از معاون وزیر جهاد نوشت که این افزایش قیمت عدد بالایی نیست به نسبت سال‌های گذشته.
در بخشی از این نوشتار آمده است: « بعد از افزايش قيمت پياز، مرغ هم چالش ديگري در بخش كشاورزي با بازار است. قيمت مرغ پيش از ماه مبارك رمضان تاكنون نوسان داشته و قيمت‌ها تمايل به افزايش دارند. به طوري كه تمهيدات دولت هم نتوانسته مانع افزايش قيمت‌ها شود. با اين حال حسن ركني، معاون وزير جهاد گفته است: امسال جوجه‌ريزي نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴ تا ۵ درصد افزايش داشته و از اين رو در تامين گوشت گرم مرغ در سراسر كشور مشكلي وجود ندارد. ركني افزايش قيمت گوشت مرغ را گذرا و ناشي از استرس گرما و كاهش وزن نهايي دانست و اظهار داشت: در ۱۰ روز گذشته گوشت گرم مرغ در مراكز عمده عرضه مانند ميدان بهمن بين ۶۹۰۰ تا ۷ هزار تومان عرضه شده كه در مقايسه با دو سال گذشته، عدد بالايي نيست!»

اذعان به ناکارآمدی سیاستهای دولت در زمینه فقرزدایی
روزنامه اعتماد در گزارشی دیگر با عنوان «اذعان به ناكارآمدي سياست‌هاي حمايتي از اقشار آسيب‌پذير» در‌باره اظهارات اخیر علی ربیعی وزیر کار و رفاه نوشت : «چرا با وجود هزينه ٢٠٠ هزار ميليارد توماني در حوزه رفاه اجتماعي، فقر همچنان پابرجاست؟ اين پرسشي است كه بعد از اظهارات علي ربيعي، وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي مطرح مي‌شود. او كه اين روزها زمزمه حضور دوباره‌اش در كابينه دوم حسن روحاني هم مطرح شده، دوشنبه شب با حضور در يك برنامه تلويزيوني به دفاع از عملكرد خويش در چهار ساله گذشته پرداخته و اعلام كرده است كه« بيش از ٢٠٠ هزار ميليارد تومان در زمينه رفاه اجتماعي هزينه شده است، با اين حال هنوز فقر پابرجاست. »بررسي سياست‌هاي ابروزارتخانه تعاون، كار و رفاه اجتماعي در چهارسال گذشته، اگرچه گزارش جداگانه‌اي نياز دارد، اما عجالتا آنچه علي ربيعي مطرح كرده، هم جاي سؤال باقي گذاشته و هم نقد.»

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۷۶۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاردین: سعودی‌ها «پلن ب» را برای معامله کلیدی با آمریکا روی میز دارند

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس این گزینه، آمریکا و عربستان توافقنامه‌هایی را در مورد یک پیمان دفاعی دوجانبه، کمک واشنگتن در ایجاد صنعت انرژی هسته‌ای غیرنظامی عربستان و اشتراک گذاری سطح بالا در زمینه هوش مصنوعی و سایر فناوری‌های نوظهور امضا خواهند کرد.

به نوشته گاردین، به تل‌آویو پیشنهاد عادی سازی روابط دیپلماتیک با ریاض در ازای پذیرش راه‌حل دو دولتی برای خاتمه مناقشه ۷۶ ساله اسرائیل و اعراب توسط اسرائیل داده شده بود، اما بر اساس طرح B ریاض، تکمیل قراردادهای آمریکا و عربستان به توافق دولت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی وابسته نخواهد بود.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد دولت بایدن حل و فصل این مساله تاریخی را که سالهاست به دنبال آن بوده ، دست‌کم در گرو خرابه‌های غزه قرار نمی‌دهد. آمریکایی‌ها می‌خواهند شراکت راهبردی با عربستان سعودی را تقویت کنند تا نفوذ چین و روسیه را از بین ببرند.

روشن نیست که آیا دولت - چه رسد به کنگره - چنین نتیجه‌ حداقلی را بپذیرد یا خیر. آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در اظهارات روز دوشنبه در ریاض، به پیوند دادن توافق آمریکا و عربستان به عادی سازی ریاض-تل‌آویو و پیشرفت به سوی تشکیل کشور فلسطین ادامه داد. بلینکن در مجمع جهانی اقتصاد در پایتخت عربستان گفت: «به نظر من، کاری که عربستان سعودی و ایالات متحده با یکدیگر در زمینه توافقات خود انجام می دهند، به طور بالقوه به تکمیل نزدیک است. اما پس از آن برای پیشبرد عادی سازی، دو چیز لازم است: آرامش در غزه و مسیری معتبر به سوی یک کشور فلسطینی.

با این حال، نشانه‌هایی از تزلزل در اردوگاه بایدن وجود دارد. مقامات آمریکایی که هفته گذشته مصر بودند که توافقات آمریکا و عربستان به طور تفکیک‌ناپذیری با عادی سازی روابط عربستان و رژیم صهیونیستی و راه حل دو دولتی مرتبط است، در روزهای اخیر چندان اصراری براین شرط نشان نداده‌اند.

یکی از اهداف سفر بلینکن به ریاض، نهایی کردن توافقات آمریکا و عربستان بود که مقامات دولت آن را تقریباً کامل توصیف کردند. با این حال، آنها تصریح کردند که هیچ پیشرفت نهایی وجود ندارد.

حداقل در ابتدا قرار بود هرگونه توافق آمریکا و عربستان مستقل از تحولات در سرزمین‌های فلسطینی باشد، اما یک پیشنهاد رسمی به اسرائیل و عادی‌سازی روابط با عربستان - یکی از اهداف کلیدی سیاست خارجی اسرائیل - تعمیم داده شد البته در ازای اقدامی «غیرقابل برگشت» برای تشکیل کشور فلسطینی در غزه و کرانه باختری.

امیدواری آمریکا این بود که چنین پیشنهادی به موضوعی در عرصه سیاسی رژیم صهیونیستی تبدیل شود، به ویژه در انتخاباتی که پس از فروپاشی دولت نتانیاهو انجام می‌شود.

به گفته منابع آگاه، بخش هسته‌ای توافق آمریکا و عربستان می‌تواند به ریاض اجازه دهد تا یک کارخانه تبدیل پودر اورانیوم تصفیه‌ شده به گاز داشته باشد، اما عربستان در ابتدا اجازه غنی‌سازی گاز اورانیوم در خاک خود را نخواهد داشت، که این یک محدودیت کلیدی در زمینه توانمندی ساخت بمب هسته‌ای است.

گاردین در ادامه گزارش خود آورده است: بخش سوم این قرارداد شامل کاهش کنترل صادرات تراشه‌های رایانه‌ای مورد استفاده در ابزارهای توسعه هوش مصنوعی به عربستان سعودی است که عنصری کلیدی در آرزوهای عربستان برای تبدیل شدن به قطب فناوری پیشرفته برای منطقه است.

هر سه بخش پیش نویس توافق شامل کمک استراتژیک حیاتی ایالات متحده به امنیت عربستان است. به جای حرکت به سمت برقراری صلح در خاورمیانه و حل وفصل مساله فلسطین، پادشاهی سعودی یک توافق کاملاً دوجانبه را به عنوان دستاوردی برای واشنگتن در تلاش‌هایش برای مهار ایران و رقابت با قدرت‌های بزرگ به ویژه با چین معرفی کرده است.

ریاض به طور پیوسته حجم تسلیحاتی خریداری شده از چین را افزایش داده، و ماه مارس با اعلام توافقش با ایران برای پذیرش میانجیگری پکن در حل اختلافات دوجانبه، دولت بایدن را غافلگیر کرد.

بایدن از ترس از دست دادن نقش خود در خاورمیانه، برخورد سرد با محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را به خاطر اتهاماتی چون دست داشتن در قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی در سال ۲۰۱۸ کنار گذاشت. و برخورد گرم بایدن با ولیعهد سعودی در جریان سفرش به جده در سال ۲۰۲۲ انتقادات فراوانی را موجب شد.

کریستن فونتنروز، مدیر سابق خلیج فارس در شورای امنیت ملی آمریکا، قراردادهای هسته‌ای، دفاعی و هوش مصنوعی را به عنوان دستاوردهای سفر بایدن توصیف کرده و می‌گوید: «این توافق با این فرض تنظیم شد که سعودی‌ها عادی‌سازی با اسرائیل را به میز مذاکره بیاورند. اما دولت اسرائیل در حال حاضر برای جلوگیری از تشکیل کشور فلسطین ارزش بیشتری نسبت به عادی سازی روابط با عربستان قائل است. بنابراین توافقی که اکنون مورد بحث قرار می گیرد دوجانبه است.

گاردین می‌نویسد: با این حال، کاخ سفید در غیاب یک توافق عادی سازی که قدرت تغییر در مناقشه اسرائیل و فلسطین را داشته باشد، تمایلی به دادن این همه هزینه ندارد. مخالفت در کنگره که بیشتر بر سوابق حقوق بشر پادشاهی از جمله قتل خاشقجی متمرکز است، شدیدتر خواهد بود. روز سه‌شنبه فاش شد که العتیبی، فعال جوان سعودی حقوق زنان، پس از بازداشت به دلیل «انتخاب لباس و حمایت از حقوق زنان» به‌طور مخفیانه توسط دادگاه ضد تروریسم به ۱۱ سال زندان محکوم شده است.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902122

دیگر خبرها

  • محدودیت‌ها و تنگناهای رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • وزیر دارایی کابینه رژیم صهیونیستی: رفح، دیرالبلح و النصیرات باید ویران شوند
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • انتقاد «یائیر لاپید» از دخالت تندروهای صهیونیستی در ارتش
  • گاردین: سعودی‌ها «پلن ب» را برای معامله کلیدی با آمریکا روی میز دارند
  • معاریو: نتانیاهو واقعی‌ترین خدمتکار بن گویر است
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ نزاع در کابینه رژیم صهیونیستی