Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۵ آبان ۱۳۹۳ بود که «محمد سرافراز» از مدیران برون مرزی سازمان صدا و سیما با حکم رهبر معظم انقلاب به عنوان رئیس سازمان صدا و سیما و جانشین «سید عزت الله ضرغامی» معرفی شد. مدیریتی که بر خلاف سنوات گذشته آن که هر کدام از مدیران انتصابی به این عنوان 10 سال و یا بیشتر بر صندلی ریاست رسانه ملی تکیه می زنند، چندان پایدار نبود و با گذشت 2 سال منجر به کنار رفتن سرافراز از ریاست رسانه ملی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرافراز که نقش مهمی در راه‌اندازی شبکه‌های برون مرزی سازمان صدا و سیما از جمله پرس تی‌وی، هیسپان تی‌وی و العالم داشت و آی فیلم، شبکه‌ای تلویزیونی که به نمایش ۲۴ساعتهٔ فیلم می‌پردازد نیز تحت مدیریت او افتتاح شد، نتوانست به عنوان رئیس سازمان صدا و سیما رویه موفقیت آمیز گذشته اش را ادامه دهند و همین امر منجر به استعفای او از ریاست صدا و سیما پس از 2 سال شد.

مسائلی که منجر به استعفای سرافراز شد

موضوعاتی نظیر کنار گذاشتن مدیران با سابقه صدا و سیما که البته شماری از آنها مدت ها بود بازنشسته شده بودند، کنار گذاشتن تمامی بازنشستگانی که در ساز مان صدا و سیما مشغول به کار بودند، برکناری برخی مدیران با نفوذ از بدنه سازمان، تصمیم گیری یک گرایش سیاسی خاص در صدا و سیما به ویژه در بخش سیاسی و پخش اخبار، تلاش برای کاهش هزینه ها و کوچک کردن بدنه صدا و سیما، مخالفت جدی با اقدامات و عملکرد دولت، شرکت نکردن در جلسات دولت و عدم توانایی در دریافت بودجه و تامین مالی برای سازمان صدا و سیمارا از جمله موضوعاتی می دانند که در نهایت باعث شد «محمد سرافراز» از ریاست سازمان صدا و سیما استعفا کند.

با استعفای سرافراز در۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، «عبدالعلی علی‌عسگری» از معاونان با سابقه سازمان صدا و سیما که آخرین مسئولیت او معاونت فنی سازمان در زمان مدیریت ضرغامی بود، جایگزین او شد. البته او بسیاری از قاعده ها و رویه هایی که سرافراز ایجاد کرده بود را برهم زد و بار دیگر عمده مدیران قدیمی صدا و سیما که پس از ضرغامی کنار گذاشته شده بودند را مجددا دعوت به کار کرد.

علی عسگری برای بهبود شرایط صدا و سیما چه کرد؟

علی عسگری که به واسطه آشنایی و ارتباط سابقش با بخش اعظمی از مدیران دولت روحانی، رابطه حسنه و خوبی با دولت نیز داشت، رویه سرافراز را تکرار نکرد و با حضور در جلسات دولت که طبق آئین نامه رئیس سازمان صدا و سیما یکی از اعضای ثابت آن است، تلاش کرد سهم حضور دولت در رسانه ملی را افزایش دهد و البته مشکلات مالی سازمان صدا و سیما را به واسطه دریافت بودجه از دولت بکاهد.

اما حالا که سه سال از دوره جدید و کنار رفتن آخرین مدیر 10 ساله سازمان صدا و سیما می گذرد، به رغم اینکه این سازمان 2 رئیس جدید را به خود دیده است، اما بازهم زمزمه هایی در خصوص احتمال تغییر رئیس به گوش می رسد؛ مساله ای که حتی باعث شد اسامی مختلفی هم برای جانشینی عسگری در سطح رسانه ها و فضای مجازی مطرح شوند.

البته اخیر رئیس سازمان صدا و سیما خبرهایی که درباره احتمال تغییرش به گوش می رسد را رد کرده و گفته بود خبری از تغییر نیست و قرار است کارش را همچنان در این سازمان انجام دهد. در همین خصوص یکی از معاونان علی عسگری نیز پس از خبرهایی که اخیرا درباره احتمال تغییر رئیس سازمان صدا و سیما مطرح شده است گفته که از «علی عسگری» برنامه 5 ساله برای مدیریت سازمان صدا و سیما خواسته شده است و بنابراین قرار بر تغییر وی نیست.

نام رحمانی فضلی چرا برای ریاست صدا و سیما مطرح می شود؟

یکی از گزینه هایی که برای ریاست سازمان صدا و سیما نامش بارها در سانه ها مطرح شده «عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور دولت تدبیر و امید است که سابقه معاونت سیاسی و معاونت امور مجلس رسانه ملی را در دوران ریاست «علی لاریجانی» و مدت کوتاهی از ریاست «عزت الله ضرغامی» را در کارنامه دارد.

البته برخی تحلیل گران بر این عقیده هستند که مطرح شدن نام رحمانی فضلی بازی و تلاش دولت برای تغییر رئیس رسانه ملی، تاثیرگذاری در این حوزه و به کار گماردن فردی است که سابقه وزارت در دولت یازدهم را داشته و نزدیکی زیادی به رئیس جمهور و اعضای کابینه دارد؛ شاید هم دولت تلاش می کند با کمترین هزینه ممکن رحمانی فضلی را از وزارت کشور جدا کند و گزینه مورد نظر خود را جای او بنشاند. حال با توجه به اینکه بسیاری رحمانی فضلی را سهم لاریجانی در کابینه روحانی می دانند، باید دید که این دیدگاه تا چه اندازه می تواند به واقعیت نزدیک باشد؟

از 4 گزینه برای ریاست صدا و سیما برنامه خواسته‌اند

از سوی دیگر شنیده شده که گویا 4 نفر برای ریاست سازمان صدا و سیما برنامه 5 ساله خود را ارائه کرده اند که یکی از آنان هم «عبدالعلی علی‌عسگری» رئیس فعلی سازمان صدا و سیماست. البته این مساله ناظر به گفته های معاون رئیس سازمان صدا و سیماست که گفته بود از «علی‌عسگری» برای ادامه ریاست در رسانه ملی برنامه 5 ساله خواسته شده است، اما گویا مابقی ماجرا ذکر نشده است.

اینکه به غیر از رئیس فعلی سازمان صدا و سیما از 3 گزینه دیگر برای ریاست این سازمان برنامه خواسته شده است، موید این است که احتمالا تغییراتی در صدا و سیما صورت خواهد گرفت. باید دید که برنامه کدامیک از 4 گزینه ای که برای ریاست این سازمان برنامه داده اند، مقبول واقع خواهد شد؟ اینکه علی عسگری به کارش ادامه می دهد یا فرد دیگری جایگزین او خواهد شد نتیجه ای است که از بررسی برنامه ها به دست خواهد آمد.

«عبدالعلی علی‌عسگری» ششمین مدیر سازمان صدا و سیما در سال‌های بعد از انقلاب اسلامی ایران محسوب می‌شود. پیش از او «محمد سرافراز، عزت‌الله ضرغامی، علی لاریجانی، محمد هاشمی رفسنجانی و صادق قطب‌زاده» افرادی بوده اند که ریاست سازمان صداوسیما را بر عهده داشته اند.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۸۲۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر رئیس مرکز آمار ایران

به گزارش تسنیم،‌ در جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان که عصر سه‌شنبه 11 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، «داود منظور» با بیان اینکه امور «نظام فنی اجرایی، مشاوران و پیمانکاران» سازمان برنامه و بودجه کشور دارای گستره وسیعی از وظایف و فعالیت‌ها بود، افزود: برای جلوگیری از تراکم کارها در یک امور و تسریع در رسیدگی به درخواست‌های مشاوران و پیمانکاران و تسهیل تعاملات در این امور، دو امور «نظام فنی اجرایی» و «مشاوران و پیمانکاران» ایجاد شده است.

معاون رئیس‌جمهور سپس گفت: هدف از انتصاب‌های جدید در سازمان برنامه و بودجه، تقویت توان مدیریتی سازمان و همچنین کمک به بهبود فضای مشارکت مردمی، تسهیل ارتباطات مردمی و تسریع پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های ارباب رجوع است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن قدردانی از «داریوش ابوحمزه» در دوران ریاست مرکز آمار ایران،  «غلامرضا گودرزی» را به عنوان سرپرست این مرکز منصوب کرد.

گودرزی، عضو هیئت علمی دانشگاه و استاد تمام رشته مدیریت و دارای درجه دکترای تحقیق در عملیات از دانشگاه تربیت مدرس است.

منظور همچنین ضمن تشکر از خدمات و تلاش‌های  «رضا عوض‌پور» در دوران ریاست امور سلامت و رفاه اجتماعی،  «محمد پیکان‌پور» را به عنوان سرپرست این امور منصوب کرد. پیکان‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و پیش از این به عنوان مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل در سازمان غذا و دارو فعالیت می‌کرده است. وی دارای دکترای عمومی داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکترای تخصصی اقتصاد و مدیریت دارو از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

 

دیگر خبرها

  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • رییس صداوسیما: سریال حشاشین بر اساس تحریف تاریخ اتفاق افتاده؛ ساترا برای پخشش تذکر داد و سکوها هم در همین راستا اقدام کردند/ نمره صداوسیما در حوزه کار روی مساله عفاف و حجاب خیلی بالا نیست
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • رئیس سازمان زندان‌ها از زندان میناب بازدید کرد
  • اجرای ۲۰۰عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی درگیلان